PHDSTUDIES

Online Училищна психология Испания - Училищна психология програми Испания Училищна психология

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Училище психология е важна област, която осигурява подкрепа за бори студенти. Училищен психолог програми и курсове преподават учени как да работи един-на-един с учениците, за да помогнат изработят поведенчески планове и интервенции, и те също могат да се научат как да се проведат консултации с учителите и родителите, за да се помогне на учениците да постигнат успех.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Online доктор Испания - Вземете Online р Испания. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Училищна психология, Испания Filter

Официалният докторска програма в психологическо развитие, обучение и здраве

Universidade da Coruña
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
испански
Кампус

Програмата за докторска степен по Психологически, Здраве обучение и развитие позволява на професионалистите да разберат по-добре тези области на научни изследвания и най-новит ...

Научете повече