PHDSTUDIES

Задочно обучение Училищна психология програми, търсене на най-добрите програми за докторанти тук!- Д-р

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Училище психология е академична дисциплина, която осигурява важна система за подпомагане на студенти, докато те се учат и растат в училище. Учениците, които се борят с поведенчески или психологически разстройства могат да получат подкрепа и терапия от училищни психолози, без да се налага да напусне университета.

Задочно обучение докторски програми: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online-р информация Директно, спестете време и се свържете с докторанти признания тук!

2 резултата за Училищна психология Filter

Официалният докторска програма в психологическо развитие, обучение и здраве

Universidade da Coruña
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3&nbsp;-&nbsp;5 години
испански
Кампус

Програмата за докторска степен по Психологически, Здраве обучение и развитие позволява на професионалистите да разберат по-добре тези области на научни изследвания и най-новит ...

Научете повече

Psy.d.in комбинират и интегрирано училище и клинична психология

Kean University
Докторантура
<
Редовно обучение
<
5 години
Английски
Кампус

Psy.D. Програма в Комбинираната и интегрирано училище и клинична психология поставя равен акцент върху научните изследвания, така и клинично обучение. Хибридният дизайна на пр ...

Научете повече