PhD-obrazovanie.com

Задочно обучение Училищна психология програми, търсене на най-добрите програми за докторанти тук!- Д-р

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Училище психология е академична дисциплина, която осигурява важна система за подпомагане на студенти, докато те се учат и растат в училище. Учениците, които се борят с поведенчески или психологически разстройства могат да получат подкрепа и терапия от училищни психолози, без да се налага да напусне университета.

Задочно обучение докторски програми: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online-р информация Директно, спестете време и се свържете с докторанти признания тук!

1 резултата за Училищна психология Filter

Официалният докторска програма в психологическо развитие, обучение и здраве

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Септември 2020 Испания А Коруня + още 1

Програмата за докторска степен по Психологически, Здраве обучение и развитие позволява на професионалистите да разберат по-добре тези области на научни изследвания и най-новите разработки. Тези проучвания помагат за подобряване на клинични, образователни и изследователски завършилите психология, логопедия, трудова терапия, психология, магистър или Основно Детски и други степени, свързани с образование и здравни науки дейност.