PhD-obrazovanie.com

Докторантура Abu Dhabi - Докторантури Abu Dhabi - Докторантура Abu Dhabi

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

В град Abu Dhabi се нарежда като втората по големина в Обединените арабски емирства хостинг с население от близо един милион жители. По-рано е класирана като най-богатият град в света и се състои от уникална силует, който съвпада никой друг. Той разполага с разнообразие от висшите учебни заведения в рамките на.

Докторантура Abu Dhabi - Запишете се за докторантура Abu Dhabi. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

изследователски проекти за посещение на завършили студенти

The Graduate School at The Petroleum Institute
Кампус Редовно обучение 9 - 12 месеца Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi Dubai + още 1

Изследователски проекти за посещение на завършили студенти PI има редица спонсорирани изследователски проекти за посещение на завършили студенти (докторанти и висши магистри). На посещаващия студент се изисква да прекара няколко месеца в ПИ, работейки под ръководството на факултет по ПИ.

Доктор по философия в нефтената геология

Khalifa University of Science and Technology
Кампус 4 години Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi

Програмата PhD в Petroleum Geosciences стимулира научноизследователската и развойната дейност, за да стимулира иновативните решения на предизвикателствата в областта на науката, технологиите и инженерството, да развива следващото поколение лидери в академичните среди, за да стимулира икономиката на знанието в ОАЕ и да развива технологичния профил на ОАЕ и регионалната нефтена и газовата индустрия.

Доктор по философия по инженерство

Khalifa University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 6 години Септември 2019 Обединени Арабски Емиерства Abu Dhabi + още 1

Дисциплината "Доктор на философията по инженерство" се присъжда на кандидати, които успешно завършват преподаваните курсове и изследователски компоненти на програмата. От студентите се изисква да завършат програма за напреднали курсове по инженерство.