PhD-obrazovanie.com

Докторантура Oslo - Докторантури Oslo - Докторантура Oslo

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Осло е столицата на Норвегия. Нивото на образование в този град, а начин на живот е много висок. Неговото качество образователни институции са я поставя сред топ 3 на европейските региони по отношение на висшето образование. Има много други реномирани институции, които предлагат качествено образование.

Докторантура Oslo - Запишете се за докторантура Oslo. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по литература

Keystone Demo University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Норвегия Oslo

Кратко описание на демонстрацията