PhD-obrazovanie.com

Докторантура Benin City - Докторантури Benin City - Докторантура Benin City

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

За да получите допускане в нигерийските университети (както публични, така и частни университети са във всеки щат на федерацията включително FCT), бъдещ студент трябва да се явяват на и преминат успешно UME (университети регистрация Разглеждане), която се администрира от касата (Joint Допускане и регистрация съвет). Също така отделните университети редовно екран потенциални кандидати да се уверите, че са на необходимото ниво за университетско ниво работата в Нигерия.

Бенин е дом на много образователни институции, сред които и най-популярните имена са Университетът на Бенин, Ambrose Alli University, Igbinedion университет и The Benson Idahosa университет. Тези университети са символ на напредъка им в областта на информационните технологии.

Докторантура Benin City - Запишете се за докторантура Benin City. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по банково дело и финанси

Igbinedion University, Okada
Кампус Редовно обучение Март 2020 Нигерия Benin City

Igbinedion университет Окада е първият частен университет в Нигерия с удостоверение за регистрация No. 001 представен на основателя / притежателя и почетен канцлер, сър (д-р) Главен Гавриил 0. Igbinedion, на Esama на Бенин царство, от федералното правителство на Нигерия на 10-ти май 1999 година. Университетът, обаче, започна своите академични операции на 5111 октомври 1999 с 112 ученици.

Доктор по счетоводство

Igbinedion University, Okada
Кампус Редовно обучение Март 2020 Нигерия Benin City

Целта на степен докторантската програма (счетоводство) е да се произвеждат компетентните академични и професионални счетоводители и финансови експерти. Програмата се запознае студентите с основните теоретични и практически инструменти и техники, необходими за отлично представяне в бъдещата им професионална работа.