PHDSTUDIES

Програми Немски език - Търсене на най-добрите програми по Немски език тук! - Немски език

Обикновено преследвано след завършване на магистърска степен, доктор по философия е най-високата степен, която може да бъде спечелена. Тази програма включва разширено изследване.

Какво е доктор по немски език? Докторска програма в немски език позволява на студентите да изучават този език на дълбоко ниво, като се учат за всички аспекти на езика и хората, които го говорят. Курсовете в дадена програма могат да обхващат общи теми, за да помогнат на студентите за тяхното изследване и да научат повече за това, което се очаква в докторската програма. Учениците ще изучават езика и езикознанието заедно с немската култура и история. Някои програми могат да предложат възможност за специфични изследвания в областта на филмите, миграцията, диалектите и религията. Студентите могат да се специализират в области, които включват право, философия, литература и политика. Програмите могат да включват и компонент за обмен, който ще позволи на студентите да учат в Германия. Продължителността на времето, необходимо за завършване на докторантурата, варира в зависимост от изследователския компонент.

След завършване на докторантура студентът ще бъде експерт на немски език. Отличителните комуникационни умения също са от полза за една програма. В допълнение, студентите обикновено развиват различни контакти с професионалисти в тази област.

Най-добрите оценки на разходите идват директно от финансовия отдел на училището. Това се дължи на различията между докторантурата на всеки студент.

След дипломирането, човек може да работи в много различни области, поставяйки уменията си на немски език, за да го използва. Това може да включва преследване на възможности за преподаване във висшето образование или в програмите за ПНУ за немски студенти. Завършилите могат също да работят като преводачи или преводачи. Други възможности за кариера включват журналист, правителствен агент, мениджър на прес-офиса, писател, редактор и библиотекар. Студентите могат да намерят работа с частни компании, организации с нестопанска цел или правителствени агенции.

Ако се интересувате от разширено изучаване на немски език, тогава помислете за докторска степен на немски език.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

2 резултата за Немски език Filter

Доктор по немски език

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Трябва да бъде представена дисертация по тема от немска литература или лингвистика и да се проведе устно докторско изпитване (еквивалентът на две доклади, състоящи се от четир ...

Научете повече

Доктор по немска и френска философия

Faculty of Humanities, Charles University
Докторантура
Септ. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Редовно обучение
<
2 години
Немски
Френски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Тази докторска програма се рекламира за класната стая и дистанционно обучение. Всеки, който се интересува от областта на класическата и съвременната немска философия, френскат ...

Научете повече