PhD-obrazovanie.com

Програми Научни изследвания - Търсене на най-добрите програми по Научни изследвания тук! - Научни изследвания

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Учениците, които се интересуват от научни изследвания, могат да намерят възможности за програми в цял свят. Полето се разшири, за да обхване взаимодействието между науката и политиката или науката и ежедневието. Някои примери включват замърсяване, биоетика и ин витро оплождане.

Научни изследвания: Търсене на програми по Научни изследвания. Научете информацията за докторантурите директно, контактирайте университетите за докторантури направо тук!

5 резултата за Научни изследвания Filter

докторска степен в областта на изкуствата и науката

International University For Graduate Studies - IUGS
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение Февруари 2020 Доминика Портсмът

Докторът по философия (PhD), може да бъде осъществено през която и дисциплина в рамките на изкуствата или науките. Степента предлага ABDs или тези, които са спечелили шестдесет и шест магистърски кредити от акредитирана институция възможност да завършат своята докторантура.

Докторски науки

Botswana International University Of Science And Technology
Кампус Февруари 2020 Ботсуана Palapye

Докторантура по геодезични науки

Доктор по научна и технологична дидактика

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2020 Португалия Вила Реал

Цели: Да се ​​гарантира, че студентите, в допълнение към усвояването на научните теории, придобиват добри познания и майсторство на най-използваните методи в областта на специализация (една от специфичните дидактики на науката и технологиите) ...

Хонг Конг Стипендиантска схема в HKUST

The Hong Kong University of Science and Technology
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Запитване на информация Хонг Конг

HKUST най-добрите докторанти от цял ​​свят чрез схемата за стипендианти за стипендии на Хонконг (HKPFS), създадена от Съвета за безвъзмездни средства за научни изследвания в Хонг Конг.

HFA Ph.D.

Hector Fellow Academy
Кампус Редовно обучение 3 години Август 2020 Германия Карлсруе

Доцент доктор. студенти от Hector Fellow Academy на Hector Fellow Academy са назначени като научни сътрудници за период от три години. Заплатата съответства на вътрешния правилник на Университета на съответния Хектор (според ТВ-Л 13, до 100%, според процента на финансиране на ДФГ за докторантите).