Filter
Докторантура
Унгария Budapest Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Научни изследвания Oslo - Научни изследвания програми Budapest Научни изследвания, Oslo

Степента „доктор“, или Ph.D., зависи от университета и страната, където тя се предлага. Ако имате силна мотивация и желание да се занимавате с научни изследвания и да станете част от академичната общност, програмите за докторантура се добър вариант за това.  

Научните изследвания изследват социални, исторически и философски въпроси, като използват наблюдения и експерименти. Учениците в тази област имат възможност да изучават различни методологии, а след това често могат да избират тема, на която да провеждат изследвания.

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Будапеща е столицата на Унгария и девета по големина в Европейския съюз. Като най-голямата в страната, тя служи като център за търговски и промишлени дейности и други. Той има близо до двадесет висши учебни заведения на територията на страната.

Online Научни изследвания Oslo - Вземи си доктор Budapest. Вземете всичко на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Научни изследвания, Budapest

Степени
Място
Унгария
Budapest
Тип на обучение
Темпо на обучение
National University of Public Service

Докторската гимназия по военни науки се фокусира върху въпросите на военната наука по отношение на дейностите в сферата на отбраната. Това включва широк спектър от научни ... [+]

. Преглед

Докторската гимназия по военни науки се фокусира върху въпросите на военната наука по отношение на дейностите в сферата на отбраната. Това включва широк спектър от научни области от военната история чрез теории за сигурността, отбранителната администрация до националната сигурност.

Макар че докторската програма на училището се основава предимно на някои акредитирани програми на МНС на National University of Public Service , законът за висшето образование позволява допускането на завършилите висши училища и с научна подготовка, свързана с военните науки.... [-]

Унгария Budapest
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски