PHDSTUDIES

Програми Мода - Търсене на най-добрите програми по Мода тук! - Мода

A Доктор по философия (PhD) е най-високото ниво на образование може да се постигне. Тази степен програма може да бъде завършен за около две до четири години. Студентите трябва да са спечелили бакалавърска и магистърска степен, преди да започне тяхното докторска степен, въпреки че някои училища предлагат програми, за да спечелиш магистърска и докторска степен по същото време.

Какво е доктор по Fashion? В рамките на докторската програма, модни учениците научават за дизайн на дрехи, текстил, потребителски маркетинг, и икономиката, за да ги подготвят за кариера в света на модата. Студентите могат да изучават учебни аспекти на модата, за да се подготвят за кариера като преподавател или инструктор. Много институции изискват дисертация да бъде завършена преди присъждането на тази степен.

Тя може да бъде от полза, за да спечелиш докторска степен в областта на модата, като студентите получават практически образование от опитни инструктори, да придобият необходимите умения и знания чрез практика и ръководи изследването, и завършил с конкурентно предимство. Тя също може да доведе до по-високи приходи през целия живот и да предостави огромно количество кариера и личностно развитие.

Цената на донесла доктор по Fashion може да варира значително за всеки ученик, училище, както и програма. За да може хората да бъдат подготвени за разходите за обучението си, студентите са насърчавани да говорят директно с потенциални своите училища и да поиска актуална информация за цената на обучението и други възможни такси.

Лица, които завършват с докторат по Fashion може да намерите кариера като мърчандайзинг директори на големи магазини и модни марки, като изпълнителни директори на облекло дизайн фирми, или като директори за мърчандайзинг и текстилни фирми.Завършилите с докторска степен по Fashion също могат да се завърнат в академичните среди и да се присъедини към факултета по-висок обучение институции, учебни класове в мода, облекло, и маркетинга.

Ако бихте искали да продължат кариерата си и образование, можете да започнете да печелите от вашия докторска степен в областта на модата днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

 

2 резултата за Мода Filter

Доцент доктор. в текстилната техника

Technical University of Liberec
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Кампус

Завършилите тази докторска степен имат задълбочени познания в тяхната специализация, което дава възможност за творческа и научна работа. Те ще развият комуникативни умения и щ ...

Научете повече

Dalian Polytechnic University
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Китайски
Кампус

Китайското правителство Scholarship: Според "Мерки от китайското правителство Scholarship Status" Далиан Общински правителство Scholarship: 15,000RMB / година DPU втора класа ...

Научете повече