PhD-obrazovanie.com

Програми Методологии за изследвания - Търсене на най-добрите програми по Методологии за изследвания тук! - Методологии за изследвания

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Методологии за изследвания: Търсене на програми по Методологии за изследвания. Научете информацията за докторантурите директно, контактирайте университетите за докторантури направо тук!

2 резултата за Методологии за изследвания Filter

Официалният докторска програма по статистика и изследване на операциите

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Септември 2019 Испания A Coruña + още 1

Програмата на д-р по статистика и изследване на операциите е официален междууниверситетски степен, предлагани съвместно от трите държавни университети в Галисия. Тя има за цел да се обучат изследователи в областта на статистиката и изследване на операциите, така че да са в състояние да изпълняват дисертация и развиват научна кариера или последващо професионално в тази научна област.

Докторска програма - DBA (онлайн)

Aston American University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Honolulu + още 1

Завършилите програмата AAUN доктор по бизнес администрация ще бъдат подготвени да: 1) оценяват бизнес теорията и практиката от международна гледна точка; 2) Формулирайте ефективни решения на сложни бизнес реални проблеми. 3) Прилагане на текущата научна литература към практически въпроси, открити в бизнес среда. 4) Оценка на научните изследвания в бизнеса и управлението. 5) Проектиране на задълбочени проучвания на английски език, които допринасят за професионалните знания на бизнеса. 6) Способност за вземане на ефективни решения чрез интегриране на теории, прозрения и практически знания. 7) Оценка на културните, етичните и глобалните проблеми и тяхното въздействие върху бизнес средата.