Filter
Докторантура
Хонг Конг Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Методологии за изследвания Хонг Конг - Методологии за изследвания програми Хонг Конг Методологии за изследвания

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Online доктор Хонг Конг - Вземете Online р Хонг Конг. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Методологии за изследвания, Хонг Конг

The Hong Kong University of Science and Technology

Програмите доктор по философия (докторска степен) в индивидуализираната интердисциплинарна програма (изследователска област) са предназначени за студенти, които имат добр ... [+]

Програмите доктор по философия (докторска степен) в индивидуализираната интердисциплинарна програма (изследователска област) са предназначени за студенти, които имат добре формулирани изследователски цели, които не могат да бъдат постигнати чрез установени изследователски следдипломни програми. Те имат за цел да създадат органичен модел на учебна програма за улесняване на интелектуалния растеж на студентите, проучване на нови направления на изследователска дейност и дългосрочен ангажимент в интердисциплинарна научноизследователска област.... [-]

Хонг Конг
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
Научете повече на английски