PHDSTUDIES

Мениджмънт Pune - Програми Мениджмънт Pune - Мениджмънт, Pune

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Pune е вторият по големина град в щата Махаращра, където той действа като седалището на Pune област. Освен като основни отрасли в секторите на коли основно, градът също е образователен център с няколко престижни институти и университети, които привличат студенти от чужбина.

Мениджмънт Pune - Запишете се за докторантура Pune. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Мениджмънт, Pune Filter

доцент доктор

Vishwakarma Institute of Management
Докторантура
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Програмата на д-р предложена от института изисква оригинален докторска дисертация, която трябва да доведе до значителен принос в тази област. Целта на тази програма е да се въ ...

Научете повече