PHDSTUDIES

Програми Мениджмънт на туризма - Търсене на най-добрите програми по Мениджмънт на туризма тук! - Мениджмънт на туризма

Студентите, които се интересуват от докторска програма, често търсят да проучат тема на възможно най-високо ниво на образование. Често са завършили магистърска програма и желаят да продължат по-напреднали проучвания. Докторската програма често включва известно ниво на преподаване или изследване в избраната от студента област.

Какво е докторска степен по управление на туризма? Тази програма е предназначена за учени, заинтересовани да работят в някои области на туристическата индустрия. Enrollees често имат голям избор от специализации в областта на туризма, включително области като управление на туризма, туристически маркетинг, урбанизъм, международен туризъм и икономика. Студентите могат да участват в програми за работа, изследователски проекти на високо ниво, пътувания, лекции и семинари.

Студентите в докторска програма за управление на туризма често развиват усъвършенствани изследователски умения и способност да организират, както и да създават сложни графици. Също така те вероятно ще развият прозрения в туристическата индустрия, което може да доведе до кариерно развитие и по-високи заплати.

Разходите за тази програма зависят от много фактори, включително коя държава се намира в програмата и дали някои или всички класове са онлайн. Заинтересованите студенти трябва да се свържат с университетите, които ги интересуват, за да получат по-ясна представа за разходите за обучение и други разходи, както и възможности за финансова помощ.

Студентите, получили докторска степен по управление на туризма, често имат редица възможности за кариера, които са на разположение след завършването им. Те могат да намерят работа с голф игрища, къмпинги, национални и международни хотели, университети, частни компании, национални паркове и общински интереси. Специфичните длъжности за работа могат да включват мениджър на голф игрище, директор на туризма, професор, писател, изследовател, рекреационен директор, парков надзорник и парков рейнджър.

Програмите за дистанционно управление на туризма се предлагат от няколко университета в различни страни. Учениците могат да учат онлайн или в университета, а много от програмите са предназначени за тригодишно обучение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Мениджмънт на туризма Filter

Доктор по туризъм

Universidade Europeia
Докторантура
<
Задочно
<
3 години
Английски
Кампус

Ръководството по туризъм е строга, всеобхватна и гъвкава програма за формално изследване с безкрайни области на специализация. Като мултидисциплинарна област на изследователск ...

Научете повече

Доктор по философия в областта на хотелиерството и туризма

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Докторантура
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Успехът на една изследователска институция до голяма степен се дължи на нейното предоставяне и обучение на млади учени. За да осигури лидерство в разработването на бъдещи учен ...

Научете повече

Д-р в управлението на туризма

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Онлайн обучение

Доцент доктор. В мениджмънт в туризма е квалификация, която ще се подготвят студенти по такъв начин, където те могат да станат ефективни работници, както и изследователи в обл ...

Научете повече