PHDSTUDIES

Програми Мениджмънт на организации - Търсене на най-добрите програми по Мениджмънт на организации тук! - Мениджмънт на организации

След завършване на магистърска степен, много студенти избират да влязат в работния свят. Други обаче се стремят да продължат да учат, за да научат всичко, което могат в своята област. Възможно е да придобиете докторска степен като главен камък в повечето области на обучение.

Какво е докторска степен по организационно управление? Тази област на обучение е подкатегория на по-голямата област на управление, специализирана в някои от по-организационните аспекти на управлението на бизнеса. Те обикновено включват логистика, вериги за доставки, управление на проекти или анализи. В допълнение към тези специализирани проучвания, организационното управление също така учи студентите за управлението на операциите като цяло.

Уменията, разработени по време на докторска програма по организационно управление, са едни от най-големите ползи. Повечето ученици владеят организационни способности, комуникация, критично мислене, бизнес операция и лидерство. Всички тези умения могат да дадат възможност за получаване на по-висока заплата и въвеждане на по-напреднали позиции.

Разходите за записване в докторска програма варират доста. Преди да се запишете, трябва ясно да разберете какво струва да направите. Трябва да проучите как избраното от вас училище, програма и страна на обучение засягат обучението.

Позициите, постижими с докторска степен по организационно управление, обикновено се съсредоточават върху ежедневните изпълнения на съвременни задачи и осигуряването на правилни оперативни процеси. Тези работни места често включват анализатор на веригата за доставки, логистичен мениджър, мениджър на човешки ресурси и мениджър на профили. Всяка позиция, която подобрява ефективността на компанията и управлението на сложни бизнес процеси, вероятно може да бъде въведена с този докторант.

Ако сте готови да продължите образованието си в бизнеса, първата стъпка е да намерите програма. Имате уникални потребности, така че трябва да се съсредоточите върху намирането на най-добрите възможности за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Мениджмънт на организации Filter

докторат по организационна промяна (ADOC)

Ashridge Executive Education
Докторантура
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Кампус

Програмата отнема философски подход, вместо да предлага стандартен инструментариум. Тя ви предизвиква да изследвате вашите явни и неявни предположения и следствията от тези пр ...

Научете повече