49 Докторантура Програми в Мексико for 2024

Докторантура Програми в Мексико for 2024Filter
    • Tlaquepaque, Мексико

    Редовно обучение

    6 семестри

    На територията на колежа

    Испански

    Генерирайте знания, които осигуряват елементи за решаване на проблеми, свързани със субективно благосъстояние и устойчивост, междуличностни отношения, между другото. Разработване на съответни изследвания върху психосоциокултурни проблеми, които използват методите, техниките и инструментите за качествен и количествен анализ на данни, както и генериране на знания и предложения за намеса в уязвими групи от населението.

    • Chihuahua, Мексико

    Редовно обучение

    8 семестри

    На територията на колежа

    Испански

    Програмата е фокусирана върху цялостното обучение на човешки ресурси на следдипломно ниво, които, като се включват в дейности за генериране, валидиране и/или трансфер на знания, както и професионално обучение, отговарят с иновативни и основани на знания предложения на изискванията за решение на проблема със системите за отглеждане на животни, устойчивото използване и експлоатация на природните ресурси в Чихуахуа, Мексико и дори извън неговите граници.

    • México, Мексико

    На територията на колежа

    Да обучава човешки ресурси с най -високо качество със солидни познания и изследователски капацитет, позволявайки оригинални приноси, генериращи нови знания, методи и технологични иновации, насочени към решаване на проблеми в региона и в страната.

    • Ocoyoacac, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Това е единственият доктор в Латинска Америка, чиято теоретична основа е Инженеринг в социалната комуникация и стратегическата комуникация (NTE). Нашите учители са на високо ниво и това, което се търси, е да се генерират лекари, които прилагат техните методи и модели в областите на социалния живот, върху които те изследват. Това е програма, която се преподава дистанционно, със сесии на всеки 15 дни по време на семестъра, които се записват и могат да бъдат изпратени до имейла на докторанта, ако не е възможно синхронно свързване. Мисълта в комуникацията се разглежда като централен елемент на сливане за ефективността при прилагането на диагнозата и разработването на комуникационни решения и оста за теоретичното задълбочаване на явлението.

    • Mexico City, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Това е най -големият доктор в Латинска Америка в психологическата област и първият в Мексико, признат от SEP. Той има научното направление на д -р. Норберто Блайхмар и Селия Лайберман, известни психиатри и психоаналитици с богат опит. Координацията на докторантурата отговаря за Драс. Ана Мария Винер, Елена Ортис, Селия Лайберман и д -р Норберто Блайхмар. Нашите учители имат високо ниво на подготовка в психоаналитичната област и богат опит в преподаването. Ние насърчаваме атмосфера на работа и съвместна отговорност с тези студенти, които се интересуват от солидна научна и етична подготовка. Ориентираме нашата програма към клинична работа. Ние се стремим главно към развитието на психоаналитичното мислене на учениците. Считаме за изключително важно, че нашите изследователски линии се подхождат от различни референтни схеми, като винаги се цели тяхното приложение в психоаналитичната практика.

    • Mexico City, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Програмата за докторантура по специалност „Клетъчна биология“ е насочена към подготовка и обучение на изследователи на високо ниво със степен на доктор на науките. Всички наши възпитаници имат необходимите знания, за да предприемат изследвания върху сложните биологични проблеми, които се решават в момента, или ако желаят, могат да продължат обучението си след постдокторантски престой в чужбина или у нас, или да се интегрират в национални изследователски групи като асоциирани изследователи или преподаватели в различни държавни университети. Като алтернатива, нашите възпитаници могат да се присъединят към изследователски или производствени групи в индустрията, или за разработване на биотехнологични процеси, ваксини и някои други технологии с въздействие върху обществото или производствения сектор.

    • Mexico City, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Насочени към докторите на закона. В края на протокола за изследване; Търсят се интеграция и представяне на крайни резултати, като се оценяват постигнатите постижения и изпълнението на целите, приложими за правителствени програми или правни инициативи в полза на научноизследователската област в рамките на образователната програма по право в университета за висше образование по право и политически университет на всяка университетска общественост и частни и трябва да подаде заявление, издигащо изложбена тема, която укрепва правните институции.

    • Campeche, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Целта на докторската степен по образование Ние обучаваме изследователи, които допринасят за развитието на образователната област, главно в областите на учебната програма, образователното планиране и оценяване, генерирайки знания, които допринасят за информация, свързана с нейното развитие и насърчава ефективното използване на информационни и комуникационни технологии.

    • Mexico City, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Едно от големите предизвикателства, пред които е изправено мексиканското образование, е да насърчава проактивното лидерство, което допринася за генериране на иновации и промяна на стратегии за интеграция и отговорно участие в тази епоха на големи технологични, научни, социални и културни трансформации. В този смисъл докторантурата по образование с намерение да трансформира училищните процеси и практики предлага подобряване на качеството на Националната образователна система чрез професионализиране на високо академично ниво на мениджъри, учители и педагогически персонал за техническа поддръжка, както и развитието на научни изследвания за създаване на иновативни образователни проекти, които се занимават, наред с други, с проблеми на ученето, управлението, работата в сътрудничество, мрежите за обучение и междуинституционалните връзки. Докторската програма е представена като академична алтернатива, която предлага образователна платформа за насърчаване на развитието на висококачествен контекстуализиран и проективен управленски капацитет, насърчаващ изследователски проекти, които допринасят за разработването на политики и модели за непрекъснато подобряване на качеството на образованието това се предлага.

    • San Luis Potosi, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Докторантурата е с продължителност шест семестъра, в рамките на които се намират редовните академични дейности, състоящи се, от една страна, в присъствието и участието в семинари и семинари един ден от седмицата, с паралелна работа независимо през останалата част от годината. седмица, целяща да гарантира, че студентът придобива както солидна подготовка в общите познания по дисциплината, така и в специфичните познания в своята област на интереси, а от друга, реализирането на изследователски проект, който завършва с дипломната работа. Планът за обучение е структуриран около три оси на обучение: а) теоретичен б) методологичен за изследване в) допълнителни дейности. Той също така включва четири области на знание, предоставени от референтите за съответствие както на общото, така и на специфичното съдържание: I. Преподаване II. Политики за управление и образование III. Образование и културно многообразие IV. Педагогически знания. Развитието на учебните програми представя нива на последователна и нарастваща сложност, които позволяват да се улесни разбирането на явленията и тяхната необходима теоретико-практическа артикулация на образователния процес, оформена в концепция за гъвкавост на учебните програми. Той се стреми да подготви и подтикне кандидатите към проблематизирането на сегашното състояние на образованието в Мексико, да предложи като обект на изследване един от проблемите, избрани в предварителен изследователски проект, осъществен по съгласуван и ясен начин, със съответното изготвяне елементи. Всички умения, инструменти и компетенции, придобити по време на Пропедевтичния модул, ще бъдат основни за последващото разработване на семинари и семинари от учебния план.

    • Mexico City, Мексико

    Испански

    Общи цели на учебния план: • Да се обучават професионалисти по глобална история с най -високо академично и научно ниво, ориентирани да задоволят нуждите от развитие, производство, популяризиране, разпространение и предаване на исторически и историографски знания в национален, регионален и международен план ниво, с глобална перспектива. • Осигурете на докторанта теоретико-методологични и аналитични инструменти, фокусирани върху професионалната практика, у нас или в чужбина, в различни области на историческата специализация, а именно: изследване, разпространение и преподаване на история. • Насърчаване на пространство за докторантура по глобална история в обсега на всяко лице, национално или чуждестранно, което има магистърска степен по история или сродни дисциплини. • Генерирайте в докторанта историко-критичен дух и творческо мислене, основано на интерактивните инструменти, които информационните и комуникационните технологии предоставят в момента, за разширяване и задълбочаване на знанията, които глобалната взаимосвързаност предоставя днес.

    • México, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Програмата за следдипломно обучение на ниво докторска степен на Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, SC, CIBNOR, е създадена с цел да допринесе за националните усилия в обучението на човешки ресурси за научни изследвания и технологично развитие в техните области на специалност. По -специално, обучението на независими изследователи и квалифициран персонал за изпълнение на научноизследователски задачи се осъществява с подход, който включва познаване на проблеми, които засягат преди всичко развитието на северозападния регион и страната, активно участие в тяхното разрешаване и поддържане на тесни връзки със социалния, държавния и частния сектор.

    • Cancún, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    Завършили докторска степен по компютърни науки Програмата ще бъде обучена за провеждане на изследвания във висши учебни заведения или независими изследователски центрове. По същия начин те придобиват способността и автономията да предприемат иновативни научни или технологични изследователски проекти. Това ще бъде както в публични, така и в частни изследователски институции.

    • Zapopan, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    ОБЩА ЦЕЛ НА ПЛАНА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ Обучение на доктори по право, специалисти и изследователи в областта на правните науки и корпоративното право, което им позволява да участват и да водят социално-правни промени.

    • Oaxtepec, Мексико

    На територията на колежа

    Испански

    ФОРМИРАНЕ НА ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА МОЖНОСТ ДА ДОПЪЛНИТЕ ДА ЗНАЕТЕ ВАШИЯ ОРИГИНАЛ ЗА СТРОИТЕЛСТВО, БОРДИРАНЕ, КОНТЕКСТУАЛИЗАЦИЯ И РЕЗОЛЮЦИЯ НА ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ И ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА МОДЕЛИ НА АНАЛИЗ, ОБЯСНЕНИЕ И ИНТЕРПРИПЛИНА ТЪЛКУВАНЕ НА НОВИ НАЧИНИ, РАЗБИРАНЕ И ВНИМАНИЕ НА РЕГИОНАЛНИТЕ И НАЦИОНАЛНИТЕ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ, ПОСТОЯННО ИЗПОЛЗВАНИ МЕТОДОЛОГИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ CO-A, УМРЕЖДАЩИ В ОБУЧЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ В ОБРАЗОВАНИЕТО, СЪЗДАВАЩО ЗА РАЗВИТИЕ НА ЛИДЕРСТВО НА ЕНДФЕР ФАЙНДФАНГ ЗНАНИЕТО ЗА ТЪЛКУВАНЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА РЕШЕНИЯ ЗА ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА МОРЕЛОС ПО-ВОЗМОЖНО И НА МЕКСИКА В ОБЩО, КОЙТО МОЖЕ СЪЩО ДА ПРЕМЕНИ НА ГЛОБАЛНОТО ПОЛЕ, МОЖЕ ДА ПРИЛОЖИ ЗА ИЗПИТВАНИЯ ЗА РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОГРАМАТИЗАЦИЯТА АНГЛИЙСКИ ПАРА.