Filter
Докторантура
Мексико State of Mexico State of Mexico Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура State of Mexico - Докторантури State of Mexico - Докторантура State of Mexico

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Мексико, официално Съединените мексикански щати, е федерална конституционна република в Северна Америка. Работа може да изисква работна виза, което е трудно да се получи, ако просто искате да свободна практика за кратко време. Повечето от правителството, финансирани университети по градове кмета (столицата на щата) имат кратки курсове по история, гастрономия и културни предмети, повечето от тях са почти безплатно.

Докторантура State of Mexico - Запишете се за докторантура State of Mexico. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Мексико
State of Mexico
Тип на обучение
Темпо на обучение
Tecnológico de Monterrey - ITESM

По своята същност DCI е мултидисциплинарен и обхваща четири области на знанието (биотехнологии, мехатроника, индустриално инженерство и екологични системи), които са избр ... [+]

По своята същност DCI е мултидисциплинарен и обхваща четири области на знанието (биотехнологии, мехатроника, индустриално инженерство и екологични системи), които са избрани сред изследователските линии с по-голяма сила в отдела по инженерство и архитектура. Тези области взаимодействат помежду си чрез проекти, центрове и научни кабинети

Областите на знанието служат като тигел за определяне на изследователските линии на програмата за ИСР:... [-]

Мексико Monterrey Buenavista Mexico City
Август 2019
испански
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски