PhD-obrazovanie.com

Докторантура Monterrey - Докторантури Monterrey - Докторантура Monterrey

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Монтерей, третия по големина град в Мексико, е образователен център на северната част на Мексико. Това е седалището на Monterrey технологичен институт и висше образование, ITESM който се счита за един от най-важните университети на Мексико.

Докторантура Monterrey - Запишете се за докторантура Monterrey. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по компютърни науки (DCC)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Кампус Редовно обучение 4 години Август 2019 Мексико Monterrey

По своята същност, докторатът е мултидисциплинарен, обхващащ три области на знанието, които са избрани сред изследователските линии с по-голяма сила в училището по инженерство и науки. Тези области взаимодействат помежду си чрез проекти, центрове и фокус групи. Дисциплината "Компютърни науки" е насочена към специалисти с магистърска степен по компютърни науки, инженерство и точни науки, които се интересуват основно от изследване с висока степен на въздействие, за да допринесат за познаването на някои от областите на специалност "Компютърни науки".

Доктор по инженерни науки (DCI)

Tecnológico de Monterrey - ITESM
Кампус Редовно обучение 4 - 5 години Август 2019 Мексико Monterrey Buenavista Mexico City + още 2

По своята същност DCI е мултидисциплинарен и обхваща четири области на знанието (биотехнологии, мехатроника, индустриално инженерство и екологични системи), които са избрани сред изследователските линии с по-голяма сила в отдела по инженерство и архитектура. Тези области взаимодействат помежду си чрез проекти, центрове и научни кабинети.