Filter
Докторантура
Мексико Mexico City Mexico City Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Mexico City - Докторантури Mexico City - Докторантура Mexico City

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Мексико е една от най-популярните туристически страни на планетата. В страната има и двете тропическите и умерените зони даде на студентите-доброто време тук. Ако желаете да учат за Вашия курс в Националния автономен университет на Мексико, той ще бъде блестящ живот с много развлечения в страната, както добре.

Докторантура Mexico City - Запишете се за докторантура Mexico City. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Мексико
Mexico City
Тип на обучение
Темпо на обучение
Tecnológico de Monterrey - ITESM

По своята същност DCI е мултидисциплинарен и обхваща четири области на знанието (биотехнологии, мехатроника, индустриално инженерство и екологични системи), които са избр ... [+]

По своята същност DCI е мултидисциплинарен и обхваща четири области на знанието (биотехнологии, мехатроника, индустриално инженерство и екологични системи), които са избрани сред изследователските линии с по-голяма сила в отдела по инженерство и архитектура. Тези области взаимодействат помежду си чрез проекти, центрове и научни кабинети

Областите на знанието служат като тигел за определяне на изследователските линии на програмата за ИСР:... [-]

Мексико Monterrey Buenavista Mexico City
Август 2019
испански
Редовно обучение
4 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски