close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Международно право - Търсене на най-добрите програми по Международно право тук! - Международно право

Желаещите да търсят допълнително образование, които вече притежават бакалавърска степен, могат да решат да работят по докторантура. Този вид степен подготвя студентите да работят в определена област и често изисква з… Научете повече

Желаещите да търсят допълнително образование, които вече притежават бакалавърска степен, могат да решат да работят по докторантура. Този вид степен подготвя студентите да работят в определена област и често изисква значителни изследвания в областта на тяхното обучение.

Какво е докторска степен по международно право? Много студенти, които решат да преследват този вид степен, искат вълнуваща правна кариера, но не искат да бъдат привързани към работа на определено място. Докато преследват тази степен, студентите могат да изучават правилата и регламентите, които обвързват различните държави или нации. Въпросът се отнася главно до държави, предприятия и други субекти, вместо към отделни лица. Студентите могат да вземат часове, които да обхващат международното публично право, наднационалното право и международното частно право.

След придобиването на този тип докторанти, завършилите могат да открият, че техните изследователски умения повишават способността им да изпълняват задачата, която избират. Те също така могат да получат усъвършенствано управление на времето и организационни умения, за да им помогнат да спечелят позиция, която печели повече от други.

Някои от факторите, които оказват влияние върху това колко струва да спечелите докторска степен по международно право, включват къде се намира институцията, която присъства и колко време е необходимо, за да се получи степента. Дали програмата е лична или онлайн може също да повлияе върху общите разходи.

Тези, които получават докторат по международно право, могат да работят в много кариери, свързани с правната област. Например, завършилите могат да работят като държавен служител, съдебен служител или академичен изследовател или професор. Някои студенти могат да използват тази степен, за да подобрят кариерата си като адвокат или като образователна база, преди да се преместят в училище по право. Освен това някои завършили студенти решават да работят като консултант или посредник на международни компании.

Много възможности очакват тези, които получават докторат по международно право. Възможностите за онлайн образование съществуват за тези с натоварени графици. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Universidad de La Laguna
Санта Круз де Тенерифе , Испания

Дисертационната програма на Атлантическия остров: история, наследство и институционално-правна рамка е мултидисциплинарно изследователско предложение за обучение, предлагано о ... +

Дисертационната програма на Атлантическия остров: история, наследство и институционално-правна рамка е мултидисциплинарно изследователско предложение за обучение, предлагано от университетите в макаронезийския регион, което има за цел да потвърди научната валидност на островните изследвания и особено тези на архипелагите на Средния Атлантически океан, според техните исторически, културни, патримониални и правни особености, които се разбират като общ островен свят. Въпреки че професорите, които принадлежат към линията "Правно-институционална рамка" в Universidad de La Laguna участват в предложението на останалите три университета по програмата, предложението за обучение включва само първия и втория ред от програмата. -
Докторантура
Редовно
Задочно
испански, Portuguese (Portugal)
Септ. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук