$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Международна икономика - Търсене на най-добрите програми по Международна икономика тук! - Международна икономика

След завършване на магистърска степен, студентът може да избере докторантура. Това е най-високата академична степен и изисква много години на интензивно изучаване. В зависимост от областта на обучение и училището, таз… Научете повече

След завършване на магистърска степен, студентът може да избере докторантура. Това е най-високата академична степен и изисква много години на интензивно изучаване. В зависимост от областта на обучение и училището, тази степен може да отнеме между четири и шест години да печелите.

Международната икономика разглежда взаимодействието и взаимодействието между различните страни по отношение на инвестициите, производството, търговията и миграцията. И така, какво е докторска степен по международна икономика? Проучването в тази област е задълбочен поглед върху системите, управляващи международните икономики. Някои от фокусните области са клубовете за деца, финансовата стабилност, вътрешните икономики, глобализацията и опозицията. Познаването на икономическите системи и международната политика е добра предпоставка за започване на тази степен.

Изучаването на международната икономика оказва влияние върху това, което разбирате за местната икономика. Също така, способността да анализирате и реагирате на сложни ситуации е полезна в ежедневието.Получаването на докторска степен може да донесе ползи като повишаване или увеличаване на заплатите.

Има няколко различни фактора, които трябва да имате предвид при бюджетирането на докторска степен, включително дали планирате да се движите. Някои разходи зависят от избраното училище, като такси, такси и книги. Грантове и други фондове често са на разположение за докторанти.

Международните компании винаги ще имат нужда от някой, който разбира международната икономика. По-големите компании могат да имат цели екипи, посветени на темата, което означава, че ръководни позиции могат да бъдат на разположение на някой с този доктор. Новите и съществуващите международни компании могат да наемат висшисти от този тип, както и политически субекти. Познаването на валутните курсове може да доведе и до заетост в различни търговски единици. Също така, докторантът обикновено отваря вратата към различни начини на изследване.

Намирането на училище, което предлага докторска степен по международна икономика и други свързани с него области, е лесно с нашата водеща форма.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
DIW Berlin - German Institute for Economic Research
Берлин, Германия

DIW Graduate Center (GC) към Германския институт за икономически изследвания приветства заявления от висококвалифицирани аспиранти от цял свят за записване в неговата структур ... +

DIW Graduate Center (GC) към Германския институт за икономически изследвания приветства заявления от висококвалифицирани аспиранти от цял свят за записване в неговата структурирана докторска програма по икономика. -
Докторантура
Редовно
5 години
Английски
Окт. 2022
Кампус