PHDSTUDIES

Програми Международен мениджмънт - Търсене на най-добрите програми по Международен мениджмънт тук! - Международен мениджмънт

Повечето области на обучение завършват с докторска степен като най-високо ниво на академични постижения. Придобиването на докторантура обикновено позволява на хората да влизат в най-напредналите позиции и да получават най-високи заплати, въпреки че са необходими по-ниски степени, преди да могат да се запишат.

Какво е докторска степен по международно управление? Много бизнес курсове се съсредоточават върху правилното управление на компанията, но международната програма за управление се фокусира върху проблемите, пред които са изправени компаниите, които оперират в много страни. Студентите, които преследват тази степен, обикновено получават силно разбиране за международното право и логистиката в допълнение към традиционните бизнес познания. Този набор от знания ги подготвя за напреднали бизнес кариери.

Студентите от международното управление развиват полезен набор от умения, които могат да им се възползват много след като влязат в кариерата си. Поради целия аспект на тази област на обучение, уменията могат да се прилагат на международно равнище. Те обикновено включват професионална комуникация, оценка, критично мислене и разбиране на бизнес практиките.

Разходите за записване в програма "Международен мениджмънт" варират в зависимост от много фактори. Те могат да включват всичко от училището и програмата, която сте избрали в страната, в която се обучавате. Уверете се, че проучвате разходите за придобиване на докторска степен, преди да се запишете.

За завършилите обучение в международното управление съществуват многобройни възможности за кариера в бизнеса, работещ в световен мащаб. Много компании имат офиси в други страни, докато други са местни, но предлагат своите продукти навсякъде по света. И в двата случая са необходими мениджъри от цял ​​свят, за да поддържат операциите безпроблемно. Тези позиции са необходими за сферата на търговията на дребно, хранителните услуги и пътуванията, както и много други.

Ако сте готови да продължите образованието си в бизнеса, намерете докторска програма за международно управление, която напълно отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Международен мениджмънт Filter

докторат по международно управление

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Онлайн обучение

Това е най-високото образователно ниво можете да учат в ПБЗ Open University. Ако се интересувате от продължаване на кариерата в International Management, тогава е ясно очертан ...

Научете повече

ESPM
Докторантура
Март 2021
<
Задочно
Portuguese
Онлайн обучение

в) Bolsas concedidas por agências de fomento, включващ: Квота за подпомагане на клоновете и програмите за подпомагане на университетските институти за изследване на околната с ...

Научете повече