PHDSTUDIES

Online Материалознание Тайван - Материалознание програми Тайван Материалознание

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Науката за материалознание съчетава дисциплини, включително инженерство, химия, биохимия и други технологии, които се изискват за изследване и разработване на нови материали за използване в производство. Чрез следване в такива програми студентите се подготвят за работа в глобален мащаб и се научават на решават проблеми на природните ресурси, които намаляват.

Тайван, официално Република Китай, е държава в Източна Азия и първата конституционна република в Азия. Тайван има няколко добри университети, много от които имат споразумения за обмен с чуждестранни университети, а те са добър начин да изпитат живота в Тайван.

Online доктор Тайван - Вземете Online р Тайван. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

2 резултата за Материалознание, Тайван Filter

Доктор по химически и материали инженерство

中央大學
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Отделението разполага с учебен план с широк спектър от курсове, уникално сливане ядро ​​обучението по инженерна химия с фундаменталните знания на материалознанието / инженерин ...

Научете повече

Доктор по материалознание и инженерство

中央大學
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Институт по материалознание и инженеринг (IMSE) е основана през август 2005 г. и в момента предлага майстор както и докторски програми. ...

Научете повече