PHDSTUDIES

Програми Маркетингова комуникация - Търсене на най-добрите програми по Маркетингова комуникация тук! - Маркетингова комуникация

Доктор или доктор по философия е напреднала степен, която отнема около четири години, за да завърши. Налични в редица области, повечето програми включват много изследвания по конкретна тема и заключителна дисертация.

Какво е докторска степен по маркетингова комуникация? В тази програма студентите изследват мултидисциплинарни подходи към рекламата и маркетинга. Всяка програма е различна, но някои могат да се съсредоточат върху социално отговорен напредък в областта на цифровата комуникация, брандинг въпроси, корпоративен маркетинг, маркетингови взаимоотношения, социален маркетинг и маркетинг на заинтересованите страни. Повечето програми могат да съчетават организирани класове, като теории за обществото и епистемологията на социалните науки, с индивидуална изследователска работа. Заедно с написването на докторска дисертация студентите могат да бъдат задължени да създадат академична статия.

Придобиването на докторска степен може да бъде от полза за студента, като отвори повече врати за възможности за кариера.Задържането на висше образование също може да даде на завършилите конкурентно предимство на пазара и да ги квалифицира за по-високи заплати.

Когато решава кое училище да присъства, цената обикновено е голям фактор. Тъй като таксите за обучение и таксите се различават от една институция до друга, учениците се насърчават да се свързват директно с училищата. Заедно с въпросите за финансовите изисквания студентите могат да поискат да потърсят възможности за финансова помощ като грантове, стипендии и студентски заеми.

Има редица кариери, за които завършилите тази степен могат да кандидатстват. Възможности могат да бъдат намерени в области на изследване или управление. Някои заглавия на работа могат да включват изпълнител на рекламен профил, изследователски анализатор, маркетингов консултант, специалист по връзки с медиите, съветник по медийни маркети и мениджър на социални медии. Работодателите могат да идват от различни области като бизнес, правителство, академични среди, неправителствени организации и индустрия.

Готови ли сте да вземете образованието си на следващото ниво?Сега е идеалното време да започнете да проучвате училищата. Използвайки онлайн каталога, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Маркетингова комуникация Filter

Доктор по маркетингова комуникация

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Докторската учебна програма включва теза, която дава оригинален принос към маркетинговата комуникация по тема, избрана в консултация с председателя на катедрата. Максимум чети ...

Научете повече