PHDSTUDIES

Докторантура в Малта - Научете повече за докторантури в Малта

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Докторантура Малта - Запишете се за докторантура в Малта. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Малта тук!

Резултати Filter

Акредитирани докторанти в бизнеса - Достъпни и мощни

Transcontinental Institution Of Higher Education
Докторантура
<
Online & Campus Combined
<
Задочно обучение
<
4 години
Английски
Online & Campus Combined
Campus
Online

Незабравим! Не само с трансформационни преживявания, но и с всичко, което научавате. За разлика от традиционното образование, където забравяте повечето от това, което научават ...

Научете повече