PHDSTUDIES

Online доктор Малта - докторски програми Малта р

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Online доктор Малта - Вземете Online р Малта. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Резултати Filter

Акредитирани докторанти в бизнеса - Достъпни и мощни

Transcontinental Institution Of Higher Education
Докторантура
<
Задочно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Незабравим! Не само с трансформационни преживявания, но и с всичко, което научавате. За разлика от традиционното образование, където забравяте повечето от това, което научават ...

Научете повече