Filter
Докторантура
Малта Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура в Малта - Научете повече за докторантури в Малта

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Малта е малка островна държава в Средиземно море, която се намира на юг от остров Сицилия, Италия. Малта се е повишен успешно като изцяло двуезичен народ за малтийски и английски език. Тя се брои за много образователни институции в останалата част на света като страна, където английският е първи език, и затова често дори субсидира студентите да отида там, за да се научат. По-голямата част от гражданите на Малта говори английски с много висок стандарт.

Докторантура Малта - Запишете се за докторантура в Малта. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Малта тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Transcontinental Institution Of Higher Education

Незабравим! Не само с трансформационни преживявания, но и с всичко, което научавате. За разлика от традиционното образование, където забравяте повечето от това, което нау ... [+]

ПРЕГЛЕД НА ПРОГРАМАТА

Докторатът в Бизнес курса е предназначен за лидери, които имат страст към научни изследвания, иновации, желание да направят значителна разлика чрез образование. Ако се надявате да спечелите огромна надеждност и желание да станете признат експерт в определена област, този курс ще ви задвижва като нищо, което някога сте преживели. В рамките на една доказана рамка за развитие на изпълнителната власт, дизайнът на учебната програма предлага ненадмината стратегическа насоченост към вашия растеж като интегриран индивид от гледна точка на множество интелекти, в допълнение към научното развитие. Проектиран от световно известни изследователи и експерти в различни бизнес области, курсът ви дава възможност да започнете пътуването като системен учен чрез оригинални изследвания и да развиете по-нататък ключови теории, които помагат на обществата да се развиват от уникална културна гледна точка. С фокус върху обоснована теория, този курс ви предоставя критическата и системна мисъл, необходима за създаването на новаторски теории и концепции, които трансформират вашата бизнес среда.... [-]

Малта Моста
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
4 - 5 години
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски