Filter
Докторантура
Малайзия Selangor Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Selangor - Докторантури Selangor - Докторантура Selangor

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Докторантура Selangor - Запишете се за докторантура Selangor. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Малайзия
Selangor
Тип на обучение
Темпо на обучение
UNITAR

Доктор по философия в бизнес администрацията ще помогне на студентите да развият напреднали изследователски умения, полезни за кариера в академичните среди или други рабо ... [+]

Преглед

Доктор по философия в бизнес администрацията ще помогне на студентите да развият напреднали изследователски умения, полезни за кариера в академичните среди или други работни места, където са необходими системни, критични и аналитични умения. Вземете кариерата си на ново ниво след завършване на оригинална теза, необходима в края на курса.

Изисквания за въвеждане на програмата... [-]
Малайзия Selangor
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски