Filter
Докторантура
Малайзия Nilai Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Nilai - Докторантури Nilai - Докторантура Nilai

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Красивият град Nilai е един от най-процъфтяващите места на Малайзия. Nilai има някои от най-добрите технологии и основаващи се на изследвания на университетите Малайзия. Nilai университет е добре известен със своята система за горната класа образование.

Докторантура Nilai - Запишете се за докторантура Nilai. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Малайзия
Nilai
Тип на обучение
Темпо на обучение
Nilai University

... [+]

. Мултинационални корпорации Изисквания изисквания по английски за навлизане IELTS Background или кратък преглед на литературата по темата на изследването Предложението за научни изследвания следва да съдържа между 1500 - 2000 думи или около четири (4) страници. Стипендии са на разположение. [-]
Малайзия Nilai
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 8 години
Кампус
Научете повече на английски