PhD-obrazovanie.com

Докторантура Kajang - Докторантури Kajang - Докторантура Kajang

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Ако имате нужда от най-добрата среда проучване в Азия, за да запишат на висшето образование в Малайзия.Това е страна с богата култура и огромни дейности да напусне ви забавлява и спокойна, докато учат в страната

Този красив град на Малайзия е известен със своите международни университети и увеличаване на туризма и търговията. Kajang е известен със своите образователни институции като Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) и Университета на Нотингам. Тези университети предлагат голямо разнообразие от курсове.

Докторантура Kajang - Запишете се за докторантура Kajang. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

доктор по философия в областта на информационните технологии

Infrastructure University Kuala Lumpur
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Януари 2020 Малайзия Kajang + още 1

Тази програма има за цел да развие и подхранват изследователски ориентирани Информационни технологии професионалисти, които са чувствителни към настоящата световна мултикултурна и мултинационална среда в корпоративния свят.

доктор по философия в застроената среда (от изследвания)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 6 години Януари 2020 Малайзия Kajang + още 1

Докторът по философия (PhD) в Вградена програма за околна среда има за цел да предостави възможност за специалисти и висшисти да следват във висши знания чрез анализ, синтез и изследванията в Вграден сектора на предизвикателна среда. Тази програма се препоръчва за тези, които се очаква да се включат в професионална кариера в научните изследвания, преподаване или техническа работа на съвременно естество.

доктор по философия в строителството (от изследвания)

Infrastructure University Kuala Lumpur
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 4 години Януари 2020 Малайзия Kajang + още 1

The Ph.D. програма предлагат на KLIUC има по-голям акцент върху научните изследвания в сравнение с магистърска степен и е насочена към овладяване на знания строителство в подготовка за по-високо развитие на кариерата. Тази степен е