PhD-obrazovanie.com

Докторантура Alor Setar - Докторантури Alor Setar - Докторантура Alor Setar

Степента „доктор“, или „доктор на философия“, се присъжда след успешно приключване на академическа програма и придобиване на всички необходими квалификации в определена област на ниво докторат.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Купата за ориз на Малайзия, Kedah е град изпълнен с богата култура и наследство. Това място някои от най-големите университети в Малайзия като AIMST университет. Този университет предлага голямо разнообразие от специалности като медицина.

Докторантура Alor Setar - Запишете се за докторантура Alor Setar. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по философия в управлението

AIMST University
Кампус Редовно обучение 1 семестър Отворено кандидатстване Малайзия Alor Setar

доктор по философия в областта на биотехнологиите

AIMST University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 8 години Отворено кандидатстване Малайзия Kuala Lumpur Alor Setar + още 2

Целта на следдипломна програма е да осигури специализанти с възможност за повишаване на техните знания чрез независими изследвания в избран клон на биотехнологии. Това ще даде възможност на завършилите да бъде компетентен в манипулиране фундаментални и приложни изследвания в избраните от тях специалности.

Доктор по философия (доктор)

UUM Othman Yeop Abdullah Graduate School of Business
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 - 14 семестри Януари 2020 Малайзия Alor Setar + още 1

Докторатът (OYAGSB), UUM College of Business е пълна изследователска програма, в която студентите се оценяват въз основа на тезата, произведена в края на техния период на обучение.