PHDSTUDIES

Докторантура в Македония - Научете повече за докторантури в Македония

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Македония "е голям изобилие от природни и културни забележителности го превръщат в атрактивна дестинация за посетители. Скопие е страната "е политически, културен, икономически и академичен център и има няколко университета.

Докторантура Македония - Запишете се за докторантура в Македония. Всичката информация за докторантури тук. Контактирайте университетите в Македония тук!

Резултати Filter

докторантура в областта на компютърните науки и телекомуникации

University For Information Science And Technology
Докторантура
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
Английски
Кампус

Промените в областта на компютърните науки и телекомуникации никога не са били по-динамични. Нови информационни технологии непрекъснато се развиват и техния трансфер докосва н ...

Научете повече

Доктор по управление на околната среда

South East European University
Докторантура
<
Редовно
<
6 семестри
Английски
македонски
албанец
Кампус

Програмата за изследване има за цел да: Принос за опазване на околната среда тенденции, разработени в нашето общество; Foster общественото мнение за решаване на проблемите на ...

Научете повече