Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Програми Логистичен мениджмънт - Търсене на най-добрите програми по Логистичен мениджмънт тук! - Логистичен мениджмънт

След като сте получили по-ниски степени, е възможно да продължите образованието си до най-високото ниво, като спечелите докторска степен. Това се счита за най-напредналата форма на обучение в повечето области и обикновено включва три години на интензивно изследване и писане на дисертация.

Какво е докторска степен по управление на логистиката? Логистиката е сферата на бизнеса, която се фокусира върху запазването на движението на веригата за доставки. Тези, които преследват докторска степен по мениджмънт на логистиката, ще бъдат подготвени за лидерска позиция в тази област и трябва да бъдат напълно запознати с анализа на процесите, управлението на инвентара, делегирането на задачите, проектирането и процедурите за разпространение. Логистиката е жизненоважна част от успеха на всяка корпорация, която доставя крайни продукти, особено ако прави това корабоплаването от първа ръка.

Спечелването на докторска степен предлага на студентите огромни предимства за кариерата им, което им позволява да влязат в много позиции, които са недостъпни за завършилите програми с по-ниска степен.Заплатата, която можете да спечелите, също е значително по-висока, когато притежавате докторска степен.

Таксите и обучението, които трябва да очаквате да получат докторска степен, зависят от много променливи. Продължителността и страната на обучение, училището и програмата по избор и сферата на обучение оказват влияние върху цената. Разумно е да се изследват тези аспекти преди записването.

Въпреки че има много кариери в областта на логистиката, тези, които преследват докторска степен в тази област, най-вероятно ще заемат длъжността логистичен мениджър, който отговаря за надзора върху всеки елемент на разпространение. Другите ръководни позиции включват супервайзори за инвентара, специалисти по транспорта и мениджъри на разпространение. Логистичните анализатори заемат по-техническа роля вместо лидерство, като анализират процедурата и идентифицират области на потенциално подобрение.

Ако сте готови да започнете да работите в изпълняващата се област на логистичното управление, намерете програмата, която ви е удобна.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

2 резултата за Логистичен мениджмънт

University of Johannesburg

Студентът трябва да развие интелектуални и специализирани компетенции и практически умения в придобиването, тълкуването, разбирането, анализа и прилагането на принципите ... [+]

Студентът трябва да развие интелектуални и специализирани компетенции и практически умения в придобиването, тълкуването, разбирането, анализа и прилагането на принципите за управление на логистиката. Студентът трябва да развие умения за изследване, писане и творческо мислене в областта на управлението на логистиката. Студентът трябва да може да взема стратегически решения в контекста на логистична организация или логистичната функция на компания, както и да анализира и оценява всяко вътрешно или външно решение, влияещо върху логистичната функция и / или професия. Студентът трябва също да може да разсъждава върху своите управленски решения и приложения, за да анализира и оцени ефекта от тях в холистичния контекст на управлението на логистиката. Тезата трябва да представлява отражение на знанието и поглед върху областта на логистичния мениджмънт.... [-]

Южноафриканска Република Йоханесбург
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
The Hong Kong University of Science and Technology

Програмата за докторанти е предназначена за хора, които се интересуват от кариера в напредналата индустриална научноизследователска и развойна дейност или университетски ... [+]

Световната икономика претърпява бърза трансформация от капиталоемка възраст до основана на знанието епоха. Целият азиатско-тихоокеански регион се стреми да подхранва бизнеса, за да отговори на предизвикателствата на тази трансформация. Присъединяването към катедрата по индустриално инженерство и решение за анализ като студент по докторантура ви дава възможност да придобиете всеобхватна представа за технологичните и управленските аспекти на съвременните проблеми в тази област и да допринесете за напредъка в управлението на света напред чрез подобряване на управлението на технологиите и управление на операциите.... [-]

Хонг Конг
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски