PHDSTUDIES

Програми Либерални изкуства - Търсене на най-добрите програми по Либерални изкуства тук! - Либерални изкуства

Закупуването на доктор по философия е едно от най-големите постижения в академичния свят. Тази степен връчва на студентите признание като лидери в избраната от тях област и често отваря повече врати в кариерата си.

Какво е докторска степен по литературни изкуства? Тази степен осигурява на студентите основните умения, необходими за широк спектър от кариерни пътеки, включително критично мислене, аналитични умения, независими изследвания и умения за представяне. Всеки ученик има възможност да разшири уменията си и образователната си основа чрез разнообразни курсове, които са уникални за специалността като изкуствата и хуманитарните науки, социалните науки и биологичните или физическите науки. Макар че степента е широка, специфичната област на обучение може да бъде тясно определена от студента, което създава фокусирана изследователска тема в общата степен.

След завършване на докторантурата по степен "свободно изкуство", лицата могат да бъдат снабдени с умения за критично мислене, които могат да прилагат към кариерата си, заедно с аналитични умения. Студентите, които работят в тази степен, могат да получат добре закръглени методологически и теоретични рамки, за да приложат своите изследователски умения, което е предимство в уменията на работната сила.

Продължителността на докторска степен по програма "Либерални изкуства" обикновено е от три до четири години, като разходите варират в зависимост от университета. Препоръчва се индивидуално изследване на училището и предложената програма, за да се гарантира, че то е подходящо.

С докторска степен по литературни изкуства, много опции в различни области са достъпни за отделните хора. Въпреки че либералните изкуства са широко разпространени, специализацията може да помогне за постигането на по-големи промоции на работното място. Що се отнася до кариера, много студенти продължават да стават учители в университетите или училищата, маркетинг мениджърите, редакторите за вестници или книги, журналисти, библиотекари, държавни служители, преводачи, писатели или специалисти по човешки ресурси. Това са само няколко от наличните опции.

Доктор по либерални изкуства може да разшири кариерния ви потенциал и да отвори нови врати за вас. За повече ресурси, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Либерални изкуства Filter

Доктор по философия

Avondale College of Higher Education
Докторантура
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
<
3&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Докторът по философия (PhD) е пълноценна, самостоятелна степен, че е международно признат докторска степен. Тя е предназначена за студенти, за да се развиват по-специфични уме ...

Научете повече