PhD-obrazovanie.com

Докторантура Rēzekne - Докторантури Rēzekne - Докторантура Rēzekne

Да кандидатствате за докторантура трябва да имате степен „магистър“ в съответна област. Освен това, трябва да подготвите теза или дисертация с оригинално академично изследване. В някои страни тезата трябва да се защитава пред научна комисия.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Докторантура Rēzekne - Запишете се за докторантура Rēzekne. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по педагогика

Rezekne University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Латвия Rēzekne

Програмата е предназначена да отговори на нуждите на практикуващите, които желаят да проучат някой аспект от своята област на практика. Кандидатите предприемат научни изследвания на високо ниво в една от областите на изследване. Това е изследователска степен, чиято цел е да помогне на специалистите да развият връзка между научните изследвания и техните професионални дейности.

Доктор по социотехнически системи за моделиране

Rezekne University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Латвия Rēzekne

Целта на докторантската програма е да подготви изследователите в областта на системния анализ, моделирането и дизайна на информационните технологии, да популяризира теоретичните знания и изследователски умения на студентите и да приложи резултатите от научните изследвания в следните области: