$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Ландшафтна архитектура - Търсене на най-добрите програми по Ландшафтна архитектура тук! - Ландшафтна архитектура

Докторантът се нарича доктор или доктор по философия. То може да бъде кулминацията на многогодишно висше образование и да бъде връчена от колеж или университет. След това завършилите имат правото да се наричат ​​"док… Научете повече

Докторантът се нарича доктор или доктор по философия. То може да бъде кулминацията на многогодишно висше образование и да бъде връчена от колеж или университет. След това завършилите имат правото да се наричат ​​"доктор".

Какво е докторска степен по ландшафтна архитектура? Програма "Доктор на философията в ландшафтната архитектура" предлага съвременно обучение за хора, които желаят да се фокусират върху планирането на ландшафта, прилагането на пространствения мащаб и дизайна на архитектурата. Студентите могат също да избират класове по ландшафтни мозайки, системи за компютърно картографиране, градско планиране от античността до настоящето и инфраструктурни системи. Дисертация обикновено се очаква в края на интензивно фокусираната програма.

Завършилите с докторска степен по ландшафтна архитектура могат да подобрят бизнес кариерата си, тъй като разширяват способността си да комуникират и управляват времето и развиват силна работеща етика. Те също така са склонни да имат очи за дизайн и да се самоуправляват, което може да им помогне да създадат уникален дизайн.

Колегиалните разходи могат да варират между университетите в различни части на света и с дължината на избраната програма. Потенциалните докторанти може да искат да проучат различни програми и да поискат информация за разходите от тези колежи.

Завършилите с докторска степен по Ландшафтна архитектура може вече да имат кариера, но за тези, които не го правят, може да има голямо разнообразие от възможности за избор. За тези, които търсят възможности в света на бизнеса, домашните строители и дизайнерските фирми често наемат ландшафтни специалисти, които да решават проблемите с озеленяването на домове за модели, домове за специални поръчки или дори жилища в страната. Някои завършили могат да изберат да станат помощник преподаватели или университетски преподаватели. Други могат да изберат кариера във филми или телевизия като дизайнер на сайт softscape и hardscape. Заетостта може да се намери и с правителствени агенции, които се нуждаят от хора, за да създават примамливи райони около националните сгради и в рамките на държавните паркове.

Доктор по философия в ландшафтни програми могат да бъдат намерени в целия свят. За да намерите докторски програми, които отговарят на вашите нужди, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Universidade de Évora
Evora, Португалия

Тази докторска програма следва принципите, насочени към обучението на изследователи със силна научна основа, високо квалифицирани в решаването на проблеми, с високо чувство за ... +

Тази докторска програма следва принципите, насочени към обучението на изследователи със силна научна основа, високо квалифицирани в решаването на проблеми, с високо чувство за научна почтеност, с възможност за комуникация с предприемачески дух, с висока степен на автономност и способности. на непрекъснатото обучение. -
Докторантура
Редовно
8 семестри
португалски, Английски, испански
Окт. 2021
Кампус