$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Корпоративни комуникации - Търсене на най-добрите програми по Корпоративни комуникации тук! - Корпоративни комуникации

Доктор или доктор по философия е степен, която се връчва след завършване на програма, която често включва обширни изследвания. Налични в различни области, тази степен обикновено отнема около четири години, за да завърш… Научете повече

Доктор или доктор по философия е степен, която се връчва след завършване на програма, която често включва обширни изследвания. Налични в различни области, тази степен обикновено отнема около четири години, за да завърши.

Какво е докторска степен по корпоративна комуникация? Тази програма помага на учениците да развият задълбочени познания и изследователски умения в комуникацията на корпоративно ниво. Някои курсове могат да включват комуникационно право и изследване, организационно поведение, комуникационна етика, комуникационно право и анализ на данните. Студентите могат също да изберат да се съсредоточат върху конкретни области като управление на медиите и програмиране, социални медии, кампании и комуникация със заинтересованите страни. Студентите могат да подобрят уменията си в областта на изследователската методология, което може да помогне с професионалните роли в непредсказуемите комуникационни ситуации.

Учениците, които преследват тази степен, се възползват от това, че развиват високоспециализирани комуникационни умения, които могат да бъдат изгодни при различни лични и професионални обстоятелства. Той също така може да ги подготви за кариери на високо ниво, които изискват напреднали знания и образование.

Разходите често са голям фактор при избора на кое училище да присъства. Тъй като таксите за обучение и таксите могат да се различават значително поради местоположението и репутацията на училището, студентите трябва задълбочено да проучат училищата и да се обърнат към тях, за да разберат конкретните финансови изисквания. Финансовата помощ може да бъде предоставена под формата на заеми, стипендии или безвъзмездни средства.

Завършилите с докторска степен в корпоративните комуникации обикновено са готови да работят в различни кариери. Много кариери може да се фокусират върху публикуването на бизнес планове, продукти или маркетингови кампании. Завършилите могат да изберат да станат специалисти по връзки с обществеността, мениджъри по маркетинг на потребителите, мениджъри на политически кампании или мениджъри на потребителски прозрения.Някои други заглавия на работа, за които завършилите могат да отговарят, включват технически писатели, автори, редактори и бизнес учители.

Ако комуникационната ви кариера е вашата цел, започнете да проучвате докторски школи точно сега. Използвайки базата данни, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
University of Johannesburg
Йоханесбург, Южноафриканска Република

Докторатът по корпоративна комуникация е предназначен да развие високо специализирани и задълбочени теоретични, професионални и изследователски умения в дисциплините „Корпорат ... +

Докторатът по корпоративна комуникация е предназначен да развие високо специализирани и задълбочени теоретични, професионални и изследователски умения в дисциплините „Корпоративна комуникация и комуникация“. -
Докторантура
Редовно
3 години
Английски
Февр. 2023
31 Окт. 2022
Кампус