PHDSTUDIES

Програми Корейски език - Търсене на най-добрите програми по Корейски език тук! - Корейски език

 

Експерти в даден предмет могат да притежават докторски степени. Тези степени са най-добрата квалификация по академичен предмет и включват специализирани класове и изследвания, насочени към публикуване. Завършилите трябва да бъдат подготвени да дадат значителен принос към дисциплината.

Какво е докторска степен на корейски език? Тази степен включва подробно проучване на корейския език. Повечето докторанти в тази област вече четат и говорят корейски и могат да се занимават с културни, литературни или езикови изследвания, когато преследват своите бакалавърски или магистърски степени. Проучванията на докторско ниво обикновено се състоят от напреднал социолингвистичен анализ на използването или преводите на текстове.

Разширените проучвания в корейски насърчават учениците да развиват умения, приложими към личното и професионалното развитие. Студентите получават опит в комуникацията, превеждат между езици и методическо мислене, което им позволява да допринасят за международни разговори по културни и геополитически въпроси.

Цената на един докторант варира в зависимост от продължителността на времето, необходимо за придобиване на степента и университета, който студентът посещава. Добра идея е да се търси средната продължителност на обучението и да се изчислят общите разходи за обучение, когато се сравняват училищата. Финансирането може да е налице чрез отделни или външни източници, които поддържат разширени проучвания на този език.

Много професии са отворени за езикови експерти с докторска степен на корейски език. Независимо дали завършилите работят в Корея или с корейски компании или представители на други места, има търсене на експертни преводачи, които да могат да се занимават с технически и други специализирани речници. Титулярите могат също да намерят работа в дипломация или правителствени агенции като преводачи, превеждащи говорими и писмени корейски. Много преподаватели преподават като преподаватели в университети или други училища.

Докторски програми в корейски са достъпни по целия свят и онлайн. Студентите трябва да преценят възможностите си и да определят кой университет е най-добрият избор за следване на висше образование. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Корейски език Filter

Изследователски степени (MPhil / PhD) в японски и корейски изследвания

SOAS University of London
Курсове за ръководители
Докторантура
28 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Катедрата е в състояние да контролира MPhil и докторантури чрез научни изследвания и дипломни работи в широк спектър от културни и езикови теми. Предстоящите студенти в изслед ...

Научете повече