$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Корейски език - Търсене на най-добрите програми по Корейски език тук! - Корейски език

  Експерти в даден предмет могат да притежават докторски степени. Тези степени са най-добрата квалификация по академичен предмет и включват специализирани класове и изследвания, насочени към публикуване. Завършилит… Научете повече

Експерти в даден предмет могат да притежават докторски степени. Тези степени са най-добрата квалификация по академичен предмет и включват специализирани класове и изследвания, насочени към публикуване. Завършилите трябва да бъдат подготвени да дадат значителен принос към дисциплината.

Какво е докторска степен на корейски език? Тази степен включва подробно проучване на корейския език. Повечето докторанти в тази област вече четат и говорят корейски и могат да се занимават с културни, литературни или езикови изследвания, когато преследват своите бакалавърски или магистърски степени. Проучванията на докторско ниво обикновено се състоят от напреднал социолингвистичен анализ на използването или преводите на текстове.

Разширените проучвания в корейски насърчават учениците да развиват умения, приложими към личното и професионалното развитие. Студентите получават опит в комуникацията, превеждат между езици и методическо мислене, което им позволява да допринасят за международни разговори по културни и геополитически въпроси.

Цената на един докторант варира в зависимост от продължителността на времето, необходимо за придобиване на степента и университета, който студентът посещава. Добра идея е да се търси средната продължителност на обучението и да се изчислят общите разходи за обучение, когато се сравняват училищата. Финансирането може да е налице чрез отделни или външни източници, които поддържат разширени проучвания на този език.

Много професии са отворени за езикови експерти с докторска степен на корейски език. Независимо дали завършилите работят в Корея или с корейски компании или представители на други места, има търсене на експертни преводачи, които да могат да се занимават с технически и други специализирани речници. Титулярите могат също да намерят работа в дипломация или правителствени агенции като преводачи, превеждащи говорими и писмени корейски. Много преподаватели преподават като преподаватели в университети или други училища.

Докторски програми в корейски са достъпни по целия свят и онлайн. Студентите трябва да преценят възможностите си и да определят кой университет е най-добрият избор за следване на висше образование. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
SOAS University of London
London, Великобритания

Катедрата е в състояние да контролира MPhil и докторантури чрез научни изследвания и дипломни работи в широк спектър от културни и езикови теми. Предстоящите студенти в изслед ... +

Катедрата е в състояние да контролира MPhil и докторантури чрез научни изследвания и дипломни работи в широк спектър от културни и езикови теми. Предстоящите студенти в изследователската дейност не трябва да се чувстват ограничени да ограничат избора си на теми до тези, посочени срещу имената на настоящите служители (докторантите напоследък работят по редица теми, включващи японско кино, текстове на Kabuki, съвременна японска лингвистика и литература, Meiji исторически текстове, корейска лингвистика и литература, корейска колониална и история на XVIII век). Изследванията, проведени на ниво MPhil и PhD, се основават на литературни, документални и архивни материали, достъпни в SOAS а също така събрани по време на теренни работи в Япония и Корея. -
Магистър Докторантура
Редовно
Задочно
3 години
Английски
Кампус