PHDSTUDIES

Online Корабно инженерство Норвегия - Корабно инженерство програми Норвегия Корабно инженерство

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Студентите, приближаващи морски инженерни програми често правят това от двоен интерес към океана и на сложните проблеми на физиката и математиката. Общите части на фокус в рамките на предмета са офшорни инженеринг, хидродинамиката и корабостроенето.

Норвегия, официално Кралство Норвегия, е Scandinavian единна конституционна монархия, чиято територия се състои от западната част на Скандинавския полуостров, Ян Майен, арктическия архипелаг Свалбард и subantarctic Остров Буве. Висшето образование в Норвегия се предлага с гама от седем университета.

Online доктор Норвегия - Вземете Online р Норвегия. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Корабно инженерство, Норвегия Filter

Доктор по Морски операции - Съвместно Степен

University College of Southeast Norway
Докторантура
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Докторската програма обучава квалифицирани кандидати за научноизследователска, преподавателска, разпръсквателна и иновационна дейност и други дейности, при които има изискване ...

Научете повече