PHDSTUDIES

Програми Контрол на управлението - Търсене на най-добрите програми по Контрол на управлението тук! - Контрол на управлението

Обикновено най-високото ниво на достъп до степен, доктор по философия е една възхитителна цел, към която да работите. Получаването на докторска степен може да ви помогне да станете експерт във вашата област и да спечелите някой може да включва осезаем принос към вашата област на обучение.

Какво е докторска степен в управлението на управлението? Тази степен се отнася до процеса на счетоводство, регулиране и управление на риска. Като ви дава задълбочено разбиране за тези бизнес концепции, може да ви подготви да излезете с решения за някои от многото сложни проблеми, с които може да се сблъска бизнеса. Някои училища, които предлагат тази степен, могат да ви позволят да изберете специализации като финанси, предприемачество или човешки ресурси.

Работата, която вършите, за да спечелите тази степен, обикновено ще подобри уменията си за работа в мрежа и ще ви позволи по-лесно да се свържете с хора, които ви помагат да постигнете целите си. Придобитите от вас умения за решаване на проблеми могат да направят живота по-малко стресиращ и счетоводните познания могат да ви помогнат да направите разумни решения за парите си.

Трудно е да се постави конкретна сума за долара върху цената за придобиване на докторска степен, тъй като цените се различават в зависимост от това, къде сте завършили курса и какви са предпоставките, които трябва да срещнете. Много училища изискват да имате магистърска степен, преди да започнете докторска програма.

Степента на управленския контрол може да отвори вратите за кариера в бизнеса. Някои възможности включват финансов мениджър, мениджър човешки ресурси или предприемач. Получаването на докторска степен може да ви подготви да преподавате като преподавател в университет или да работите като професионален изследовател, за да изучите света на бизнеса.

 

Разглеждането на многото възможности за придобиване на докторантура онлайн или в университети по света може да ви помогне да направите правилния избор за вашия начин на живот. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

1 резултата за Контрол на управлението Filter

Telfer School of Management
Докторантура
<
Редовно
Английски
Кампус

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ...

Научете повече