PHDSTUDIES

Контрол на управлението Канада - Програми Контрол на управлението Канада

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

контрол за управление може да бъде подходящ вариант за студенти, които искат да подобри съществуващите си кариера или отворени врати към нов. Курсовете могат да помогнат на учениците да развият уменията, необходими за работа в позиции като директор на логистиката и директор на качество в световен мащаб предприятия.

Канада е държава в Северна Америка, състояща се от десет провинции и три територии. Разположен в северната част на континента, тя се простира от Атлантическия до Тихия океан и на север в Северния ледовит океан.

Контрол на управлението Канада - Запишете се за докторантура Канада. Всичката информация за програмите. Контактирайте университетите в Канада тук!

1 резултата за Контрол на управлението, Канада Filter

Telfer School of Management
Докторантура
<
Редовно
Английски
Кампус

<a href="http://altitude.uottawa.ca/en" ></a> <a href="http://www.telfer.uottawa.ca/research/en/events/management-research-seminar-series-mrss" ></a> & ...

Научете повече