PhD-obrazovanie.com

Програми Когнитивна наука - Търсене на най-добрите програми по Когнитивна наука тук! - Когнитивна наука

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Когнитивна наука: Търсене на програми по Когнитивна наука. Научете информацията за докторантурите директно, контактирайте университетите за докторантури направо тук!

3 резултата за Когнитивна наука Filter

Доктор по когнитивна неврология

International School for Advanced Studies (SISSA)
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Октомври 2019 Италия Trieste

Дисертация в когнитивната невронаука в SISSA има за цел да даде на студентите с фундаменталните знания и умения за провеждане на авангардни научни изследвания в областта, обхващаща разнообразни теми като възприятие, език, памет, действие, и социално поведение.

Доктор на образованието

University of Windsor, Graduate
Кампус Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Канада Windsor Thunder Bay + още 1

Чрез трите области на изследване, Cognition и обучение, образователни лидерство и политически изследвания, и социален / културен / политически условия, на образование, на Съвместното Ph.D. в образователни изследвания програма има за цел да насърчи научната запитване и производството на нови знания в контекста на научните изследвания култура.

Доктор по когнитивни, компютърни и социални невронауки

IMT School for Advanced Studies Lucca
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Октомври 2019 Италия Lucca

Една от четирите полеви специфични писти е когнитивната, изчислителната и социалната невронауки, която е в рамките на докторската програма „Когнитивни и културни системи“.