PhD-obrazovanie.com

Когнитивна наука Trieste - Програми Когнитивна наука Trieste - Когнитивна наука, Trieste

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

За всички онези, които се интересуват от изучаване на богата италианска култура и наследство, Триест е най-доброто място за посещение. Тя има отличителни обучителни институции, които предоставят качествено образование на разумна цена. Университа дели Studi ди Триест е добре известно за добро образователната система и подкрепа за студентите.

Когнитивна наука Trieste - Запишете се за докторантура Trieste. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Когнитивна наука, Trieste Filter

Доктор по когнитивна неврология

International School for Advanced Studies (SISSA)
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Октомври 2019 Италия Trieste

Дисертация в когнитивната невронаука в SISSA има за цел да даде на студентите с фундаменталните знания и умения за провеждане на авангардни научни изследвания в областта, обхващаща разнообразни теми като възприятие, език, памет, действие, и социално поведение.