Filter
Докторантура
Китай Jiangsu Jiangsu Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Jiangsu - Докторантури Jiangsu - Докторантура Jiangsu

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Докторантура Jiangsu - Запишете се за докторантура Jiangsu. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Китай
Jiangsu
Тип на обучение
Темпо на обучение
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

Доктор по Информационни и комуникационни Engineering ... [+]

Изискванията на Образование и допълнителна квалификация

За тези, които се стремят към бакалавърска степен, кандидатът трябва да притежава диплома за средно образование, отлично представяне по време на високо период на училище, и добро здраве. По принцип, не по-възрастни от 25-годишна възраст.

За тези, които преследват магистърска степен, кандидатът трябва да има свързани бакалавърска степен, отлично представяне по време на студентски проучване, и добро здраве. По принцип, не по-възрастни от 35 години.... [-]

Китай Nanjing
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски