PhD-obrazovanie.com

Докторантура Beijing - Докторантури Beijing - Докторантура Beijing

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Китай се стреми да насърчава развитието на първокласни университети. Китай "и икономика е вече на света " е вторият по големина и продължава да расте. Живеещи в нейната култура и разбиране на развитието си ще даде тласък на кариерата си.

Благодарение на статута на Пекин като културна и политическа столица на Китай, много местни и международни студенти се стичат в този град, да учат в различни колежи и университети. Градът предлага чудесни възможности за по-високи ентусиасти образование особено на тези, подравнен към технологиите.

Докторантура Beijing - Запишете се за докторантура Beijing. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по машинно инженерство

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Китай Beijing

Предшественикът на машиностроенето в China University of Petroleum е оригиналната дисциплина на нефтената машиностроене, основана през 1952 г. в катедра "Нефтено инженерство" в университета "Цинхуа", която е най-ранната установена нефтена индустрия.

Доктор по математика и наука

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 години Септември 2019 Китай Beijing + още 1

Дисциплината "Управление на науката и инженерството" е една от дисциплините на първото ниво в дисциплината "Мениджмънт дисциплина", според класификацията на китайските дисциплини.

Доктор по химическо инженерство и технологии

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Китай Beijing

Химичното инженерство и технологии е първокласен предмет в категорията инженерство, който се фокусира върху изучаване на общата дисциплина на химичния, физичния и биохимичния процес в химическата промишленост, както и в другия промишлен процес.

Доктор по инженерна разработка на нефт и газ

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Китай Beijing

Инженерът за разработване на нефт и газ е дисциплина, която има за цел да разбере основните свойства на резервоара за нефт и газ и закона за нефтения и газовия поток в порести среди, да изгради ефективна система за изместване за правилно разработване на нефтено и газово поле и да извлече маслото и газ към земната повърхност икономично.

Доктор по инженерна техника за нефт и газ

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Китай Beijing

Нефтените и газовите кладенци са физически и информационни канали за проучване и разработване на подземни нефтени и газови ресурси. Основната известна като инженерна техника за нефт и газ е насочена към проучване на знанията, свързани със строителството (пробиване и завършване), измерване, използване и поддръжка на кладенци, което изисква синтетично съчетание на технология и управление на бюджета.

Доктор по геология

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2019 Китай Beijing

Геологията е система от знания, която изучава материалните композиции, вътрешната структура и външните черти на Земята, взаимните взаимодействия между земните слоеве и историята на еволюцията на земята.