PHDSTUDIES

Програми Китайски език - Търсене на най-добрите програми по Китайски език тук! - Китайски език

Обикновено се признава, че най-високото ниво на образование, което студентът може да постигне, доктор по философия или доктор, е степен, която някои хора преследват след магистърска програма. Обикновено тя изисква задълбочена дисертация или дисертация след задълбочени изследвания и проучвания и отнема от три до шест години, за да се получи.

Какво е докторска степен на китайски език? Придобиването на подобна степен като тази се състои в задълбочени изследвания в определена китайска концентрация. Учениците, които участват в тази следдипломна програма често изучават сложността на езика, като синтаксис и произношение. Изследванията също така включват подробни прегледи на литературата, вариращи от класически до съвременен, с някои концентрации, фокусирани върху историята, изкуствата или други области, отнасящи се до китайската култура.

В допълнение към по-високите академични показатели повечето участници в този тип програми също се научават как да управляват ефективно времето, да намерят новаторски решения на проблемите и да комуникират както устно, така и писмено. Тези умения могат да се прилагат за всяка област от живота, професионална или друга.

Докторска степен в китайски език може да варира в ценообразуването в зависимост от страната, училището и продължителността на програмата. За да разберете напълно разходите, свързани с този тип проучване, свържете се с потенциални училища, представляващи интерес, и се обърнете директно към допусканията и обучението.

Има много кариери, които някой може да преследва с докторска степен в китайски език. Много студенти продължават да работят като преводачи или преводачи. Други преподават английски на китайски студенти, докато някои стават учители в средните училища, университетски преподаватели или научни сътрудници. Други все още намират правителствени позиции като анализатори на политики или съветници по международни отношения.

Докторски програми в тази специфична област се предлагат от редица институции в целия свят. Някои университети позволяват проучване извън кампуса, което може да се окаже много удобно за тези, които изискват графична гъвкавост. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Китайски език Filter

Доктор по китайски език

Lingnan University
Докторантура
<
Редовно обучение
<
30&nbsp;-&nbsp;72 месеца
Английски
Кампус

Сега Lingnan предлага докторски програми на китайски език за кандидати, които искат да учат в различни области. ...

Научете повече

Изследователски степени (MPhil / PhD) в китайски и вътрешни азиатски изследвания

SOAS University of London
Курсове за ръководители
Докторантура
28 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Катедрата е в състояние да контролира MPhil и докторантури чрез научни изследвания и дипломни работи в широк спектър от културни и езикови теми. Предстоящите студенти в изслед ...

Научете повече