PhD-obrazovanie.com

Докторантура в Катар - Научете повече за докторантури в Катар

Студенти от около региона на Близкия Изток и в световен мащаб са избрали PhD в Катар за тяхното следдипломно обучение. Катар се превърна в един международен град с модерна архитектура, обаятелен пазаруване, и прекрасни seafronts. Отвъд разкоша все още съществува арабските традиции и култура видими в souqs, очарователни рибарски селища, както и на хората. A PhD в Катар е едно уникално преживяване за висококачествено образование в регион на света с нарастващата сила и известност а.

PhD в Катар програми са предизвикателство със строги лекционни курсове. Студентите, преследващи докторска степен в Катар трябва да имат ангажимент, както и необходимото образование, опит, и критични и независими мислене. Учениците ще проведат значителен изследвания и композират докторска теза или дисертация, която осигурява принос към областта.

Ако доктор в Катар разпали интереса си, превъртете надолу, за да научите повече за наличните програми.Вземете следващата стъпка към целите си днес!

Резултати Filter

Докторска степен по компютърни науки и инженерство

Hamad bin Khalifa University
Кампус Редовно обучение 3 - 4 години Септември 2019 Катар Doha

Докторантите ще открият уникалния по рода си изследвания степен и да участват в тях, което им дава ценен опит, отлични възможности за добри работни места и прекрасна и печеливша в областта на компютърните науки и инженерство, което увеличава разхода за нея ден след ден.

Доктор по устойчива околна среда

Hamad bin Khalifa University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Катар Doha

Докторската програма за устойчива околна среда جامعة حمد بن خليفة има за цел да предостави на студентите задълбочени познания по теми, свързани с устойчивата околна среда, включително въздействието на човешкото развитие върху околната среда, причините и последиците от замърсяването, начините за контролирането й и последствията от увеличаването на глобалното население върху природните ресурси. Чрез програмата студентите провеждат иновативни и целенасочени екологични изследвания, фокусирани върху въпроси, свързани с подкрепата за устойчиво развитие. Мултидисциплинарната учебна програма изгражда основни знания, които на свой ред се развиват с развитието на околната среда, като помагат на завършилите да осигурят инструменти за проследяване на множество кариерни пътеки.

Доктор по устойчива енергия

Hamad bin Khalifa University
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Катар Doha

Докторската програма за устойчива енергия جامعة حمد بن خليفة също така предоставя на студентите задълбочени познания по въпросите на устойчивата енергетика и въздействието на градското строителство, транспорта и производството върху енергийната устойчивост.