PhD-obrazovanie.com

Докторантура Almaty - Докторантури Almaty - Докторантура Almaty

В р е докторска степен, специално наречена "доктор по философия " степен. Това е подвеждащо, тъй като докторанти титулярите не са непременно философи (освен ако те заслужиха степен по философия!). Това заяви, докторанти получатели са в състояние да участват в мисловни експерименти, причината за проблемите, и решаване на проблеми в сложни начини.

Република Казахстан е страна, е Централна Азия. Това е най-големият излаз страна. Образователната система е универсална и задължителна. Той е разделен на три фази, а именно: първични форми (1-4), основните общи (форми 5-9), и висшето образование (форми 10-11 или 12).

Най-големият град на Казахстан, Алмати е известен с добрите международни университети и техните организации с американски университет, като например Казахстан-American University. Всички онези, които не могат да си позволят да отидат на скъпите международни университети могат да учат в Алмати.

Докторантура Almaty - Запишете се за докторантура Almaty. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

-

Kazakh British Technical University (KBTU)
Кампус Редовно обучение 3 години Отворено кандидатстване Казахстан Almaty

-