PhD-obrazovanie.com

Докторантура Trento - Докторантури Trento - Докторантура Trento

Получаването на доктор изисква разширено изучаване и интензивни умствени усилия. A-р е научно изследване, на която да се концентрирате в продължение на четири до шест години след получаване на степен на господаря си, и че води, ако е успешно, за докторска степен, най-високата научна степен.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

Тренто е историческо място с евтини разходи за живот и качеството на образованието. Институции в този град са насочени за изследвания и развитие. Това е добър вариант за всички онези, които искат да направят кариера в изследвания и развитие. Университа дели Studi Dell "Insubria е посветена на осигуряване на качествено образование.

Докторантура Trento - Запишете се за докторантура Trento. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по информационни и комуникационни технологии (ИКТ)

ICT International Doctoral School University of Trento
Кампус Редовно обучение 3 години Запитване на информация Италия Trento

Програмата "Доктор на информационните и комуникационните технологии" (ИКТ) предоставя необходимите умения за провеждане на напреднали изследвания в университети, публични органи или частни организации с цел постигане на напредък в научно-техническия прогрес и създаване на управленски класове с професионална култура на високо ниво и съответната международна отвореност. Специфичната цел на докторската програма е да обучи специалисти, способни да разработят висококачествени и иновативни информационни и телекомуникационни системи, насочени към решаване на сложни проблеми. Той преследва и целта за подобряване на предприемаческите способности на докторантите чрез предоставяне на специфично обучение и възможности за провеждане на стажове.