PhD-obrazovanie.com

Докторантура Pavia - Докторантури Pavia - Докторантура Pavia

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Официално известен като Италианската република, страната се намира в южната част на Европа. Официалният език е италиански и културното богат капитал е Рим. Много от света "и най-старите университети са разположени в Италия, по-специално в университета в Болоня (основана през 1088). Има три Superior висши учебни заведения с "статут на университет ", три институти със статут на докторанти колежи, които работят при завършил и следдипломно ниво.

За тези, които се интересуват от изучаване в красиво място с добра социална Pavia атмосферата е място за посещение. Той има добри университети и различни учебни институции. Някои от най-престижните университети в Павия са Университета на Павия и Университа дели Studi ди Павия.

Докторантура Pavia - Запишете се за докторантура Pavia. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Доктор по компютърна математика

University of Pavia
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2019 Италия Pavia

Докторатът в "Компютърна математика и науки за вземане на решения" има за цел да предложи на студентите солидни умения по Компютърна математика, Компютърна физика, Научни изчисления, Статистика, Решения, Оптимизация, Машинно обучение, както и интердисциплинарен поглед върху Приложна математика, несигурност. Програмата дава солидна теоретична и изчислителна основа за научни изследвания на високо ниво в университетите, международните научноизследователски институции и индустрията.